Gloednieuw investeringsproject nabij Disneyland Parijs

Sinds de komst van het pretpark Disneyland Parijs® fleurt de regio rond Marne-la-Vallée helemaal op. Dit is ook vastgoedontwikkelaar Bricks and Leisure niet ontgaan. Zij realiseren een hotel op een steenworp van Disneyland Parijs® waar particulieren voor een all-in prijs van 170.000 euro kunnen in investeren. Het wereldbekende hotelmerk Holiday Inn Express wil inspelen op de vraag naar kwalitatieve accommodaties rond Disneyland Parijs®. Daarom heeft het de handen in elkaar geslaan met vastgoedprojectontwikkelaar Bricks and Leisure om dit nieuwe hotelproject te realiseren.

Meer info? Bezoek alvast hun website. 

 

Vlakbij Disneyland Parijs

Het vertrouwen op een succesverhaal is groot: “Het Holiday Inn Express hotel is gelegen op slechts 5 minuten rijden van Disneyland Parijs®. Een toeristische trekpleister die jaarlijks 15 miljoen bezoekers naar de regio trekt. Al deze toeristen hebben uiteraard een slaapplaats nodig, wat ervoor zorgt dat de bezettingsgraad in de hotels rondom het pretpark de laatste jaren telkens bijna 80% bedroeg.” Motiveert Thomas Lecluse, CEO Bricks and Leisure.

Recent kondigde Disney® aan 2 miljard euro te investeren in hun pretpark in Parijs, waarmee ze hun geloof in het potentieel van de regio kracht bij zetten. “Als investeerder van het Holiday Inn Express hotel profiteer je zo mee van het succes van Disneyland Parijs®” besluit Lecluse.

Gratis overnachten

“Een hotelkamer in het Holiday Inn Express hotel is all-in slechts €170.000.” motiveert Ian Vlerick, projectleider van het Holiday Inn Express hotel. “Daarmee geven we de kleinere vermogens de kans om een uitstekende investering te doen. Alle factoren op een succesvol hotel zijn aanwezig: een topligging, een regio in volle ontplooiing en toerisme het hele jaar door. Bovendien kan je er als investeerder 30 dagen per jaar gratis overnachten.”

Hotelvastgoed voor particulieren

Wat is hotelvastgoed nu eigenlijk? Vlerick legt uit: “Het bewezen concept hotelvastgoed komt overgewaaid uit de Verenigde Staten en biedt de kans aan kleine vermogens om een zorgeloze een succesvolle vastgoedinvestering aan te gaan. Bij een hotelvastgoedinvestering deelt de investeerder niet alleen in de winst van het hotel, maar ook in die van het restaurant, de bar, de parking, wellness,… Bovendien verzorgt een professionele partner als Holiday Inn Express de dagelijkse uitbating van het hotel, zodat de investeerder zich geen zorgen hoeft te maken over wanbetalers, schade of leegstand.”

40 jaar ervaring met Bricks and Leisure

Bricks and Leisure is een Belgische projectontwikkelaar gespecialiseerd in toeristisch vastgoed. Het maakt deel uit van een sterke Belgische vastgoedholding met meer dan veertig jaar ervaring en realiseerde al hotels en vakantieparken in West-Vlaanderen, Limburg en de Ardennen. Met het vastgoedproject in Parijs breidt Bricks and Leisure nu ook uit naar Frankrijk.

Meer info over het investeringsproject in Parijs: www.hotelvastgoedparijs.com

Lees ook andere artikels over Hotels