ACTIEF@ZEE: Zondag Shopdag!

Shoppen op zondag aan de kust

Goed nieuws voor elke shopaholic die doordeweeks weinig tijd heeft: de winkels aan de Kust ontvangen je elke zondag met open armen. Of je nu op zoek bent naar dat nieuwe jurkje, die fantastische pumps, gastronomische pareltjes of hip design, je vindt het allemaal aan de Kust.

 

Exclusieve boetiekjes, hippe designzaken, originele delicatessenwinkeltjes en steeds meer trendy pop-upshops zorgen ervoor dat shoppen aan de Kust voor elk budget en elke smaak de perfecte oplossing biedt. Extra leuk is natuurlijk dat al die winkels ook op zondag open zijn. Zondag wordt dus dé shoppingdag bij uitstek voor fashionista's, hipsters en meerwaardezoekers.

 

En het leukste aan dit alles? Als je uitgewinkeld bent of even op adem wil komen, kan je je op een terrasje met zicht op zee nestelen. Of zelfs even uitwaaien op het strand. Als dat geen unieke combinatie is!

 

 

Wist je dat...

Ook de nieuwste kustgids, 'Vlaamse Kust & Hinterland' van Capitole reisgidsen, je de weg wijst naar de leukste winkeltjes aan de Kust. Het boek kost 24,99 euro en is beschikbaar in de boekhandel en bij de Dienst voor Toerisme.

 

Beeld: http://www.freedigitalphotos.net/

Lees ook andere artikels over ACTIEF@ZEE