De Panne verwelkomt ibis hotel met open armen

Receptie-De-Panne

We kunnen je wel vertellen dat investeren in een hotelkamer aan de kust een goede zaak is voor jezelf én voor de lokale welvaart, maar als ook de burgemeester en toerismeschepen van De Panne blij zijn met het ibis Hotel in De Panne geven wij hen natuurlijk graag even het woord! 

Het nieuwe ibis Hotel in De Panne opende op 14 april 2014 de deuren. Denis D'Hanis (raadgever minister Bourgeois) gaf bij de opening van het hotel al aan hoe belangrijk het is verder te investeren in hotels aan de kust. Beleggen in een hotelkamer biedt daarbij niet alleen een innovatieve maar ook welgekomen aanvulling hierop.

 

Opsteker voor de lokale middenstand

Maar hoe zit het met de lokale politici? Zowel burgemeester Ann Vanheste als toerismeschepen Bram Degrieck lieten zich in Het Laatste Nieuws van 15 januari 2014 uitermate positief uit over de komst van het ibis Styles Hotel naar De Panne. We geven dan ook met plezier het woord aan hen!

 

Ann Vanheste ziet vooral belangrijke voordelen voor de lokale middenstand:

“    Er is zeker nood aan extra hotelkamers in onze gemeente. Vorig weekend, toen Miss België in Plopsa Theater De Panne werd verkozen, waren alle hotelkamers zo goed als volzet. Hoe meer hotelkamers, hoe beter dus. (...) Extra voordeel is dat De Panne mee opgenomen wordt in de algemene promotie van die hotelketens. Ook voor de lokale middenstand zal het een opsteker zijn.

 

Ook Bram Degrieck is uitermate positief:

“    Verschillende hoteliers in De Panne hebben hun zaak recent vernieuwd en verhogen op die manier het kwaliteitsaanbod. Nu komt daar nog eens een nieuw hotel bij en daar kan de gemeente maar wel bij varen.

 

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Denk er dan zeker even over na om in een hotelkamer te investeren. Het is goed voor je portemonnee én voor de lokale welvaart!

 

Het ibis hotel De Panne is ondertussen succesvol uitverkocht. Maar je kan nog steeds investeren in een hotelkamer in het ibis Styles hotel in Zeebrugge, het ibis Styles hotel in Nieuwpoort of het ibis Bugdet Airport in Oostende. Sinds kort zit ook het Mercure hotel  bovenop het prestigieuze nieuwe treinstation in Blankenberge mee in het portfolio.

Lees ook andere artikels over Hotels