Het succes van accor blijft duren. Opening twee nieuwe ibis hotels!

investeer in ibis blankenberge

De hotelketens van Accor maken al jaren gebruik van een succesformule. Wereldwijd zijn er ondertussen al meer dan 4200 hotels van Accor.
Deze succesformule gecombineerd met het bruisend toerisme aan de kust van België heeft er voor gezorgd dat er dit jaar nog twee ibis hotels de deuren openen. 

 

Het ibis budget Airport hotel Brugge-Oostende opent 30 april.

 
Dat hotelvastgoed in de lift zit is een feit. Maar ook bij ibis budget Airport-Oostende wordt dit nogmaals bevestigd door de vele investeerders. Lang voor de officiële opening van het hotel op 30 april, zijn alle kamers 
al uitverkocht.

Langs de ene kant zijn er telkens nieuwe investeerders die eens willen proeven van het hotelvastgoed, langs de andere kant zijn er ook steeds meer en meer mensen die 
besluiten om een tweede, derde of zelf vierde hotelkamer aan te kopen. Dit omdat ze merken doordat hun eerste hotelkamer een marktconform rendement met zich meebrengt, maar daarnaast is deze investering ook volledig zorgeloos.
Voor velen was het kopen van een kamer in het ibis budget Airport hotel Brugge-Oostende dan ook een 'no brainer' aangezien deze vlakbij de luchthaven van Oostende gelegen is. Wat het hotel niet alleen interessant maakt voor toeristen, maar ook heel wat klanten op businessreis zullen hierdoor gemakkelijk hun weg naar het hotel vinden.

 

Het succes van hotelvastgoed in Blankenberge

 

Het ibis budget hotel Blankenberge hoeft zeker niet onder te doen voor zijn concullega in Oostende. De verkoop van dit project verloopt als een trein. De volledige uitverkoop van dit project wordt ook voor de opening in juni verwacht. 
Dit door de topligging in het hartje van Blankenberge. Het hotel bevindt zich vlak boven het station van Blankenberge. Reizigers zullen de trein uitwandelen en rechtstreeks hun hotel binnenwandelen. Gemakkelijker en comfortabeler dan dit wordt het niet. 
Het grote succes van dit project zien investeerders niet enkel in zijn huidige ligging, maar ook in het toekomstpotentieel van de bloeiende stad Blankenberge waarin het zich bevindt. 
De opwaardering van Blankenberge is al enkele jaren aan de gang en zal nog wel een tijdje doorgaan. 
Overal ontstaan nieuwe, moderne parken en projecten die niet alleen zorgen voor meer woon- en recreatieruimte, maar die daarnaast ook een plezier zijn voor het oog.
Denk maar aan het Koning Leopoldplein dat in een volledig nieuw en verfrissend jasje wordt gegoten.

Om te investeren in het ibis budget Airport hotel Brugge-Oostende is het jammer genoeg te laat.
Wilt u echter toch meedelen in de winst van de snelgroeiende hotelindustrie, is er nog de mogelijkheid om te investeren in het ibis budget Blankenberge.
Voor meer informatie: https://chateauresidenties.be/project/ibis-budget-blankenberge/

Lees ook andere artikels over Beleggen