public://Beeld3_0.jpg

Het Bcity vastgoedproject in Blankenberge omvat de bouw van een nieuw station, 2 hotels en een nieuwbouwresidentie met appartementen. Bovenop een van de hotels zal er een zwembad zijn met zicht op het perron. Als particulier investeerder kan je vandaag investeren in hotelkamers van het Mercure Blankenberge hotel.

In oktober 2013 startte reeds de afbraak van het verouderde station van Blankenberge. Ondertussen is ook de verkoop van de Mercure hotelkamers gestart.

Franchise overeenkomst met Accor

Industrie Hôtelière heeft voor de ontwikkeling van Mercure Blankenberge gekozen voor een samenwerking met de hotelgroep Accor. Er werd gekozen voor een aansluiting bij het merk Mercure. Accor is met 15 topmerken in portfolio een wereldspeler in de hotelsector. Met meer dan 160 000 medewerkers baten zij ongeveer 3.500 hotels uit, in meer dan 92 landen. Accor verleent de franchise aan Industrie Hotelière.

Mercure Blankenberge hotel

Het uniek gelegen hotel in Blankenberge zal over een receptie beschikken met aangename loungebar. Het hotel zal niet beschikken over een groot restaurant. Het zal wel mogelijk zijn lichte dagschotels en snacks te eten. Mercure Blankenberge zal verder beschikken over twee ruime vergaderzalen. Hotelgasten zullen uiteraard kunnen genieten van de faciliteiten van het dakzwembad.

Meer info over investeren in Mercure Blankenberge vind je op de Mercure Blankenberge website