public://ibis Styles Nieuwpoort voorzijde klein formaat_0.jpg

Ook in Nieuwpoort kan je hotelkamers kopen in een ibis Styles hotel. De ibis hotels in Zeebrugge, De Panne en De Haan waren in een mum van tijd uitverkocht. Vandaag krijg je een nieuwe kans in Nieuwpoort

Een hotelkamer kopen  in ibis Styles Nieuwpoort als investering. 

De ibis hotels in De Panne, De Haan en Zeebrugge hebben het reeds bewezen, hotelkamers zijn een succesvolle vastgoedbelegging. In De Haan waren alle hotelkamers in amper acht maanden verkocht. Een bijkomend voordeel aan investeren aan de Belgische Kust is de grote vraag naar kwalitatieve hotelovernachtingen.  Het aanbod is beperkt waardoor de (toekomstige) bezettingsgraad in de nieuwe hotels gegarandeerd hoog is. 

Franchise overeenkomst met Accor

Industrie Hotelière, specialist in exploitatie van hotels en vakantieparken gaat een franchise overeenkomst aan met de groep Accor. Industrie Hotelière treedt op als franchisenemer en exploitant. Accor verleent de franchise aan Industrie Hotelière.

Jij, als particuliere investeerder investeert dus met de groep Industrie Hotelière in de exploitatie en realisatie van het ibis Styles hotel in Nieuwpoort.

Accor en Industrie Hotelière zijn momenteel volop bezig met het uitbouwen van verschillende hotelcomplexen aan de kust. In april 2014 ging het ibis hotel in De Panne open. In de toekomst komen er nog hotels bij in De Haan, Blankenberge, Knokke en Middelkerke.