public://investeren-in-hotelkamers-spa.jpg

Waarom investeren in Spa? 

Het Radisson Blu Balmoral hotel ligt op de heuvels van de bekende stad Spa. Dat Spa een toplocatie is voor een vastgoedinvestering verbaast niemand. Met zijn mondaine karakter en evenementen het hele jaar door zorgt de omgeving voor een toevloed aan toeristen. De stijgende vraag naar hotelovernachtingen in de regio zorgt voor een mooi potentieel. Spa is niet voor niks 'het Knokke van Wallonië'. Het Francorchamps circuit is een van de belangrijkste trekpleisters van de regio. Het trekt miljoenen bezoekers het hele jaar door naar de regio. Tijdens het hoogtepunt, de F1 Grand Prix, zijn alle hotels in de wijde omgeving compleet volgeboekt. De hotels die het dichtst bij het circuit liggen kunnen dan ook de hoogste prijzen per kamer vragen. Prijzen gelijk aan 1 maand klassieke huur per nacht zijn dan geen uitzondering. Hiernaast trekt ook de expositiehal elk jaar duizenden bezoekers. Het casino en de vele restaurantjes in Spa zorgen voor een aangename beleving en vele jaarlijks terugkerende klanten. Het langlaufseizoen zorgt voor bezetting tijdens de winter.

Een hotelkamer kopen in het Radisson Blu Balmoral hotel als investering

"Een bestaand 4-sterrenhotel met direct bewezen rendement, iconisch in zijn omgeving"

  • Bestaand, rijk huurdercliënteel
  • Als enige in SPA een eigen wellness
  • Totaal gerenoveerd in 2013
  • Meest gegeerde seminarieruimtes van Wallonië
  • 5 dubbele inkomstenstroom door o.a. restaurantinkomsten

Voor meer informatie kan je terecht op naar https://www.unibricks.be/nl/projecten/hotelvastgoed/radisson-blu-balmoral-spa-extra-residenties/

 

“De winnende combinatie van een onverslagen locatie, gezelligheid, privacy en authenticiteit zorgen ervoor dat het Radisson Blu Balmoral Hotel het meest gegeerde hotel is van de Ardennen!”