ONTDEK@ZEE: Winterpret in Oostende

Winterijs, het kerstdecor in Oostende, wordt dit jaar in een volledig nieuw winters kleedje gestoken. Het Wapenplein wordt overdekt en omgetoverd in een magisch winterlandschap. Ga zeker eens langs en laat je verrassen door de prachtige decors, betoverende verlichting en fantastische aankleding van Winterijs.

 

Ook de grootste kerstboom van Oostende - met maar liefst 10.800 ledlichtjes! - vind je hier. Verschillende horecazaken doen mee en bieden je een warme en leuke plek op hun winterterrassen.

 

Voor de lekkerbekken onder ons, geven we graag mee dat Ellis Gourmet Burger hier ook staat met een blokhut. Dé kans om een gastronomische burger uit te proberen, want de mensen van Ellis Burger gaan op zoek naar de culinaire kracht van de hamburger en experimenteren met ingrediënten als zalm, mango, koriander en soja.

 

Misschien heb je meer zin in schaatsen? Dan ben je ook op de goeie plek, met een piste van maar liefst 1.000 vierkante meter en een aparte kinderpiste. Meer info over toegangsprijzen en -uren vind je hier.  

 

En helemaal leuk: het kerstbomenlabyrinth op het strand van Mariakerke - een feeërieke plek om in rond te dolen en de kerstsfeer ten volle te beleven.

 

 

 

Beeld: winterijs.be

Lees ook andere artikels over ONTDEK@ZEE