Wij zijn een vereniging van investeerders in residentieel en commercieel vastgoed, gronden, hotels en seniorflats. Wij stellen vast dat particulieren meer en meer de mogelijkheid krijgen te investeren in hotelkamers. In het verleden was deze investering enkel weggelegd voor de “happy few”. Investeerders dienden immers het volledige hotel te kopen en daarbij te beschikken over een budget van minstens € 7. 500 000. Vandaag kan de particulier al investeren in een hotel met € 108.995. De belegger wordt vervolgens zwart op wit eigenaar via een notariële akte. 

De mogelijkheid om 1 of meerdere hotelkamers te kopen, is reeds een veelvoorkomende praktijk in Londen, Florida, New York en Frankrijk. Wij stellen vast dat er de laatste jaren ook in België veel publiciteit wordt gemaakt voor deze manier van investeren. 

Bovenstaand beleggingsconcept is in België niet bekend bij het grote publiek. Daarom hebben wij een website ontwikkeld waar je alles terugvindt over investeren in hotelkamers. Met deze website richten wij ons in het bijzonder op mensen die hun spaargeld willen activeren en willen beschermen tegen inflatie. Of die op zoek zijn naar een waardige investering voor een vrijgekomen successie, groepsverzekering, bonussen…

Deze website is mede mogelijk gemaakt door intensieve research van ons team en door een aantal adverteerders die hun product in de kijker willen zetten op  onze website.