Beleggen in een uniek project

beleggen-op-een-unieke-locatie

Het nieuwe station in Blankenberge zorgt niet alleen voor een frisse wind door deze bruisende badstad,maar biedt je ook een unieke gelegenheid om je zuurverdiende centen te beleggen in een originele en rendabele investering.

Ben je op zoek naar beleggingsvastgoed in een moderne kustgemeente in volle ontwikkeling? Denk dan zeker even aan de mogelijkheid om te investeren in een hotelkamer in het Mercure hotel bovenop het spiksplinternieuwe station van Blankenberge.

Een nieuw Blankenberge

Het nieuwe station wordt een echte stadslobby, een podium voor de stad en haar gasten. Naast het stationsgebouw, krijgt het complex ook een parkeergebouw voor 740 auto's, een zoenzone en twee stallingen voor 280 fietsen. Op die manier wordt het nieuwe station een multimodaal verkeersknooppunt. Het is ook een mijlpaal in de verdere ontwikkeling van Blankenberge tot moderne en hippe stad. Maar daar stopt het niet bij!

Zoveel meer dan een station

Het nieuwe station wordt immers veel meer dan een plek waar treinen af en aan rijden. In het complex komen ook appartementen, winkelruimtes, kantoorgebouwen en twee hotels: een Mercure hotel en een ibis budget hotel.

De realisatie van de hotels sluit naadloos aan op de look & feel van het station, ontworpen door de vermaarde architect Marc Corbiau. Het werk van deze architect kenmerkt zich door een warm minimalisme, waarbij oog voor detail, wooncomfort en luxe centraal staan. Het volledige gebouw met de diverse functies en bestemmingen, werd ontworpen als een reflecterende golf.

Investeren in deze unieke locatie

Je kan vanaf nu investeren in een hotelkamer in het Mercure hotel (een succesvol merk uit het portfolio van Accor, wereldspeler op het vlak van hotels). Het hotel zal beschikken over een gezellige loungebar en een zwembad bovenop het dak. Gasten kunnen dus baantjes trekken op 15 meter hoogte en ondertussen het komen en gaan van treinen en andere bezoekers aan deze sprankelende badstad in de gaten houden. Een extra aansporing voor hotelgasten die een unieke locatie zoeken en dus een garantie op een hoge bezettingsgraad voor jou. Om nog niet te spreken over de meerwaarde bij een eventuele doorverkoop van jouw hotelkamer op deze unieke locatie!

 

 

Lees ook andere artikels over Hotels