Waarom investeren in Zeebrugge?

Zeebrugge staat voornamelijk bekend als wereldhaven, maar toch heeft deze kuststad een pak meer troeven voor zowel zakenmensen, inwoners als toeristen. Een uitgebreid cultureel leven en gastronomie, een prachtig natuurgebied en een weids strand zijn er maar enkele van. Lees er hier meer over.

Wij heten je graag welkom in het ibis Styles hotel in Zeebrugge. Dit hotel biedt jou een unieke kans om vastgoed te kopen zonder de lastige kantjes van beleggen in vastgoed. Met reeds een beperkt bedrag investeer je op een zeer rendabele en veilige wijze.

Een hotelkamer in het ibis Styles hotel in Zeebrugge kopen als investering

//hotelkamer-kopen-zeebrugge_0.jpg

Ook overtuigd dat investeren in onroerend goed de beste belegging is? Dan heten we je graag welkom in het ibis Styles hotel in Zeebrugge. Dit hotel biedt je een unieke kans om vastgoed te kopen zonder de lastige kantjes van beleggen in vastgoed. Met reeds een beperkt bedrag investeer je op een zeer rendabele en veilige wijze.

 

Unieke samenwerking ACCOR Hotel Groep en Chateau Residenties

Deze investeringskans is ontstaan bij de unieke samenwerking tussen de ACCOR hotel groep en Chateau Residenties. De ACCOR groep staat als franchisegever in voor de wereldwijde uitbouw van het merk ibis styles.

Met meer dan 4.100 hotels en 490.000 hotelkamers op vijf werelddelen is ACCOR een topspeler in de hotelsector. Deze beursgenoteerde hotelketen innoveert voortdurend in zijn verschillende merken om nog beter te beantwoorden aan de verwachtingen en noden van zijn business- en leisureklanten.

Ook hun meest succesvolle concept ibis styles, marktleider in de Europese hotellerie met 900 hotels of meer dan 107.000 kamers in maar liefst 48 landen, wordt wereldwijd beschouwd als de norm voor kwaliteit en prijs.

Met ACCOR en CHATEAU RESIDENTIES samen geniet je van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw en uitbating van hotels:

  • ACCOR door een wereldwijd reservatiesysteem, opleidingen en wereldfaam
  • Chateau Residenties door uitgebreide lokale kennis van de markt en haar 30 jarige know-how in nieuwbouw

Waarom investeren in een hotel te Zeebrugge? 

Jaarlijks beslissen duizenden Belgen om te investeren in vastgoed als belegging. Steeds vaker hoor je hen dan later klagen over de nasleep van zo een investering en meestal met betrekking tot de verhuring of de huurders. Velen beslissen dan om hun tweede woonst onverhuurd te laten en enkel af en toe zelf te gebruiken. Dit brengt echter weinig op. Daarom worden er hotelkamers te koop aangeboden, waarbij je geen last hebt van dergelijke onaangename ervaringen. Daarbij komt nog dat door de permanente verhuring en de fulltime professionele exploitatie van uw kamer je een veel hoger huurrendement kan opstrijken. Jouw investering in een hotelkamer te Zeebrugge is beveiligd door je kamer, notarieel (via notariële akte) op jouw naam over te dragen. je bent de enige eigenaar van jouw hotelkamer. Deze investering laat je bovendien toe om gedurende 30 à 45 dagen per jaar zelf van je hotel te genieten zonder er zelf maar iets voor te moeten doen. Kortom, deze investering als mede-eigenaar van een hotel is toekomstgericht en slim! Bekijk nog redenen waarom beleggen in hotelkamers een slimme investering is.