Wie is ibis?

ibis-investeren-hotelkamers

Je kan investeren in een hotelkamer in het ibis Styles hotel in ZeebruggeNieuwpoort, het ibis Budget Airport hotel in Oostende of het ibis Styles Brussels Airport. Maar wie is ibis en welke garanties kan dit merk je bieden als je beslist te beleggen in een kamer in een (of meerdere) van deze hotels? ibis is een van de succesvolle merken in het portfolio van Accor, wereldspeler in het hotelwezen met 3.600 hotels in 93 landen.

Inspelen op nieuwe verwachtingen

Accor realiseerde al enkele jaren geleden dat reizen, zowel voor vrijetijds- als zakelijke reizigers, een nieuwe ontwikkeling doormaakte. Daar speelde zij meteen op in door hard in te zetten op de zgn. budgethotels binnen haar portfolio. Immers, de noden en verwachtingen van reizigers evolueerden en de klassieke verticale segmentatie van budgethotel tot vijfsterrenhotel was voorbijgestreefd. Ongeacht de prijsklasse, moet elk hotel er nu in slagen een positief imago uit te dragen en zijn klanten moderne, hedendaagse en stijlvolle diensten aanbieden. Vanuit deze vaststelling besliste Accor om ibis - de Europese leider in zijn klasse - in 3 formules aan te bieden. Op die manier konden de bestaande budgethotels onder één paraplu worden samengebracht en aan de nieuwe noden tegemoetkomen.

3 formules op maat

Het bestaande ibis werd uitgebreid en wordt nu aangeboden in 3 formules met elk hun eigenheid. Wat ze alle drie gemeen hebben, is het ibis-DNA: hedendaags, eenvoudig en comfortabel. De samenbundeling van ibis Standaard, ibis Budget en ibis Styles, geeft ibis de mogelijkheid om met een nog groter marketingbudget de bezetting in de hotelkamers te maximaliseren. En dat is natuurlijk van onschatbare waarde voor zowel de intrinsieke verhuurwaarde van je hotelkamer op korte termijn als voor de latere meerwaarde van je investering.

 

Lees ook andere artikels over Hotels