Wie is ibis Budget?

investeren-in-ibis-budget

ibis Budget is dé benchmark in budgethotels en maakt deel uit van Accor, wereldspeler in de hotelwereld. ibis Budget hotels bieden comfort aan een klein prijsje. En een unieke kans voor slimme investeerders!

Waar de ibis Budget hotelketen in 2013 nog uit 506 hotels met 46.547 kamers in 16 landen bestond, is het streefdoel voor 2015 om 600 hotels en 60.000 kamers aan te kunnen bieden.

Een uitzonderlijke formule

De formule van een ibis Budget hotel is uniek: een veilige 'cocoon' met een zacht en comfortabel bed, gratis wifi en een gastronomisch ontbijtbuffet. De kamers worden verhuurd aan 1, 2 of 3 gasten en bieden essentieel comfort aan aan een budgetprijs. Toch zijn de kamers zeer de moeite waard dankzij de aandacht voor:

  • Design: de kamers werden ontworpen met een focus op flexibiliteit, bewegingsvrijheid en een aangename sfeer.
  • Comfort: zachte donsdekens en kussens, een ruime en goed verlichte douche en parket op de vloer.
  • Extraatjes: gratis wifi, een flatscreen tv, een kamerhoge spiegel en slim uitgewerkte opbergruimtes.

Een prachtige kans voor slimme beleggers

Wist je dat je nu al kan investeren in een hotelkamer in het ibis Budget Airport hotel in Oostende? Met deze formule en de nabijheid van de luchthaven van Oostende, lijdt het weinig twijfel dat de bezettingsgraad hoog zal zijn - wat goed is voor de intrinsieke verhuurwaarde van je hotelkamer op korte termijn én voor de latere meerwaarde van je investering.

 

 

 

 

 

Lees ook andere artikels over Hotels