Wie is Industrie Hotelière?

hotelkamers-kopen-industrie-hoteliere

Industrie Hotelière is een specialist in exploitatie en verkoop van toeristische logies. Sinds kort bieden zij ook de mogelijkheid om in hotelkamers te investeren en dit op verschillende toplocaties.

 

Industrie Hotelière bestaat sinds 1968 en ontwikkelt met succes tal van toeristische projecten in binnen- en buitenland, zowel voor de vrijetijds- als zakelijke reizigers. Het doel van Industrie Hotelière is projecten en hotels op prima gelegen locaties te ontwikkelen, steeds in samenspraak met (potentiële) klanten, overheden, milieudiensten, exploitatiepartners en investeerders. Industrie Hotelière treedt hierbij op als franchisenemer en exploitant.

 

Industrie Hotelière kiest voor de ontwikkeling van hotels vaak voor een samenwerking met de hotelgroep Accor, met 3.600 hotels in 93 landen een wereldspeler in de hotelsector. De samenwerking resulteerde aan de Belgische kust al in het ibis Styles hotel in Zeebrugge en het ibis Styles hotel in Nieuwpoort. Sinds kort zit ook het Mercure hotel bovenop het prestigieuze nieuwe treinstation in Blankenberge mee in het portfolio. Hou zeker deze site in de gaten (of schrijf je meteen in op de nieuwsbrief) als je graag wil investeren in een hotelkamer op een van deze toplocaties!

 

Wist je dat...

Industrie Hotelière in 2013 door Toerisme Vlaanderen werd genomineerd voor de Award van Beste Toeristische Innovatie voor haar unieke financieringsmodel dat ook de 'kleinere' investeerder toelaat te beleggen in een hotelkamer? Een niet onbelangrijke nominatie om het innovatieve karakter van dit aanbod te onderlijnen, zoals ook Denis D'Hanis (raadgever minister Bourgeois) duidelijk meegeeft:

 

“    Innovatie kan verschillende vormen aannemen, ook financiële. Daarvan levert Industrie Hotelière het bewijs. Het is erin geslaagd om een businessmodel te ontwikkelen dat de gangbare mening tegenspreekt als zou het rendement van de grond aan de kust hoger zijn dan het rendement van een 'pennybusiness' als de hostellerie.

 

Lees ook andere artikels over Hotels