Wie is Mercure?

Mercure-als-merk-van-Accor

De Mercure hotels vormen deel van het midscale-aanbod van Accor, wereldspeler in het hotelwezen. Met een netwerk van 725 hotels in 49 landen, biedt elk Mercure hotel een unieke ervaring, geworteld in de lokale omgeving.

 

Hotels met persoonlijkheid

Elk Mercure hotel heeft zijn eigen kenmerken, maar het design ademt altijd een klassevolle en hedendaagse stijl uit. Door het gebruik van simpele lijnen, natuurlijke materialen, warme kleuren en comfortabele stoelen en bedden, nodigt een Mercure hotel je uit om jezelf volledig thuis te voelen.

 

Diep geworteld in de regio

Alhoewel Mercure hotels ondertussen in 49 landen te vinden zijn, streeft elke vestiging naar een optimale link met de eigen omgeving. Dat vertaalt zich in de inrichting, maar ook in het culinaire aanbod. De chefs bij Mercure maken er een erezaak van om je, naast klassieke gerechten, ook plaatselijke specialiteiten voor te tafelen. Of het nu tijd is voor het ontbijt, de lunch of een (zaken)diner.

 

Perfect voor zakenmensen...

Een Mercure hotel biedt een geschikte omgeving om zaken te doen, ongeacht de grootte van je bedrijf. Elk Mercure hotel heeft verschillende volledig uitgeruste vergaderzalen voor minstens 10 personen.

 

Ook de lobby is aangenaam en licht, en leent zich perfect tot meer informele gesprekken. En na een lange dag vergaderen, bieden de bar, het restaurant of de fitnessruimte soelaas aan de vermoeide zakenman of -vrouw.

 

Het Mercure hotel in Blankenberge biedt zijn gasten zelfs een zwembad op het dak aan. Vanop 15 meter hoogte de drukte rondom het nieuwe stationscomplex gadeslaan, het kan een perfect zen-moment, zijn, niet?

 

... en voor lekkerbekken

Maar ook vrijetijdsreizigers komen aan hun trekken in een Mercure hotel. Zeker als ze van lekker eten en drinken houden. De 'Grands Vins Mercure' is bijvoorbeeld een wereldwijd bekende en erkende wijnlijst, die wordt samengesteld door oenologen en gasten en experts van het Mercure hotel. Je vindt er zowel de klassieke wijnen op als een selectie van de beste wereldwijnen en dat aan een zeer redelijke prijs.

 

Wist je dat...

Er in elk Mercure hotel een specialist op het vlak van wijn voor jou klaarstaat? Deze 'Echanson Mercure' kent alles van wijn verbouwen, wijngebieden en druivensoorten. Op die manier ben je zeker dat je altijd het perfecte glas wijn krijgt voorgeschoteld!

Lees ook andere artikels over Hotels