Investeren in vastgoed - 'the easy way'

Investeren-in-vastgoed

Investeren in vastgoed is een veilige en slimme belegging en biedt vele voordelen. Maar 'elk voordeel heb z'n nadeel', zegt het bekende spreekwoord. Tenzij je kiest om met Industrie Hotelière in een hotelkamer te investeren. We vertellen je graag even waarom.

 

Investeren in vastgoed biedt je niet alleen een passief inkomen door verhuurinkomsten, maar staat ook garant voor een mooie meerwaarde bij doorverkoop. Tenminste, als je het juiste vastgoed kiest. Dat vergt heel wat voorbereidend werk en zelfs als je eenmaal je vastgoed verworven hebt, heb je nog het nodige werk om je pand te beheren. Het voordeel van investeren in een hotelkamer met Industrie Hotelière is dat al dit werk je uit handen wordt genomen.

 

Het voorbereidende werk

Het valt niet te onderschatten wat er allemaal bij komt kijken als je in een aantrekkelijk pand wil investeren. We zetten aan paar belangrijke factoren in het beslissingsproces op een rijtje:

 

  • Gaat het om een kwalitatief pand?
  • Ligt het in een aantrekkelijke omgeving?
  • Biedt de omgeving mooie toekomstperspectieven?
  • Is het een nieuwbouw of moet ik kosten voorzien voor renovaties?
  • Hoe krijg ik het pand verhuurd?
  • Wat is de mogelijke meerwaarde in de toekomst?

 

Industrie Hotelière neemt al dit voorbereidende werk op zich. Een gedegen kennis van de hotelmarkt en een samenwerking met grote spelers als onder meer Accor, zorgen ervoor dat je met een gerust hart kan investeren in een hotelkamer in een kwalitatief hotel op een aantrekkelijke locatie.

 

Inkomsten zonder zorgen

Door de samenwerking met wereldspelers in de hotelwereld, ben je ervan verzekerd dat het hotel waar je een kamer hebt, perfect wordt beheerd. Geen zorgen dus over slechte betalers, onverwachte herstellingen, onderhoud en meer van die onaangename kopzorgen.

 

Meerwaarde gegarandeerd

Hotels worden bovendien dagelijks onderhouden en regelmatig gerenoveerd. Gecombineerd met de juiste selectie van partners en locaties door Industrie Hotelière, ben je verzekerd van meerwaarde bij doorverkoop van je hotelkamer.    

 

Waar wacht je nog op?

Ontdek snel de mogelijkheden om in een hotelkamer te investeren. Zo kan je ondertussen al beleggen in een hotelkamer in het Radisson Blu Balmoral hotel in Spa, het ibis Styles hotel in Zeebrugge, het ibis Styles hotel in Nieuwpoort of het ibis Bugdet Airport in Oostende. Sinds kort zit ook het Mercure hotel bovenop het prestigieuze nieuwe treinstation in Blankenberge mee in het portfolio.

 

Lees ook andere artikels over Vastgoed