Wie is ibis Styles

investeren-ibis-styles-zeebrugge

ibis Styles biedt de ideale combinatie van de kracht van een internationale groep met de charmes van een trendy boetiekhotel en biedt net dat ietsje meer voor zowel toeristen, families als zakenmensen. Investeren in een hotelkamer in een ibis Styles hotel wordt zo een wel erg aantrekkelijke belegging.

Sterke achtergrond

ibis Styles is het uithangbord van de nieuwe strategie van Accor, wereldleider in het hotelwezen. Gelanceerd in 2007, is ibis Styles nu al de leider in zijn klasse op de Europese markt. Met 900 vestigingen biedt ibis Styles meer dan 107.000 kamers aan in 48 landen.

De sterkte van deze internationale groep biedt zekerheid op het vlak van dienstverlening en naar je investering toe. Maar wat ibis Styles uniek maakt, is dat het deze kracht combineert met de charmes van een trendy design- of boetiekhotel.

Design op alle niveaus

Reizigers worden alsmaar veeleisender en zijn steeds gevoeliger voor de 'look' van een hotel. Het volstaat niet meer dat je simpelweg een plek aanbiedt om te overnachten, een modern hotel moet een plek aanbieden die reizigers in al zijn facetten een fijn gevoel geeft.

Daarom zet ibis Styles zwaar in op mooi design, en dat op alle vlakken. Zowel de objecten, het meubilair, de verlichting als de indeling van de ruimte krijgen zo die extra toets die maakt dat het fijn vertoeven is in een ibis Styles hotel. Het is een combinatie van een positieve houding, een gezellige omgeving en een stijlvolle setting, gekruid met een subtiele dosis humor.

Die combinatie vertaalt zich in een warme, uitnodigende en trendy lobby waar je je meteen thuis voelt (en waar je bovendien gratis water, koffie en thee kan drinken). Ook de 'multi-purpose' kamers zien er geweldig uit en kan je in een handomdraai aanpassen aan je stemming van het moment. Rusten, werken of relaxen: met de moduleerbare meubels en de mobiele tafel richt je je kamer in zoals je wil.

Kwaliteit gegarandeerd

ibis Styles is de eerste hotelketen in Europa met een ISO 9001-certificaat. Daarnaast wordt er minimaal twee maal per jaar een kwaliteitscontrole uitgevoerd door onafhankelijke, externe partijen. Bij de inspectie wordt echt alles onder de loep genomen: van de manier waarop de telefoon wordt beantwoord over de producten die worden gebruikt tot de algemene netheid en hygiëne in het hotel.

Iedereen welkom

Een ruime en moderne kamer met een goed uitgeruste badkamer, een uitgekiend design en een hoogstaande afwerking maakt dat zowel de vrijetijds- als zakelijke reiziger zich hier perfect thuis voelt. Bovendien biedt ibis Styles aan deze uiteenlopende klanten een pakket op maat van hun noden.

Meet & Sleep: business-proof

Dit pakket is perfect afgestemd op de zakelijke reiziger en bestaat uit:

een vergaderzaal;
koffie bij aankomst en twee koffiepauzes gedurende de dag;
alle technische voorzieningen als een projector, een scherm, een flipboard, etc.;
gratis wifi;
1 overnachting, voor of na de meeting.

Family Pack: ouders (ook) welkom

Het Family Pack biedt ouders de mogelijkheid samen met twee kinderen (jonger dan 16 jaar) in één kamer te overnachten en dat aan een uitermate voordelig tarief. Dat ibis Styles erg kindvriendelijk is, blijkt ook uit:

een 'kids corner' in de lobby;
een gezond en voedzaam ontbijt met aangepast bestek;
een 'kids channel' op de flatscreen tv in de kamer;
gratis kinderstoeltjes, flesverwarmers, kookplaten en zelfs een opplooibare baby box.

Investeren in een hotelkamer?

Alle kamers in een ibis Styles hotel beschikken standaard over een groot bed, een grote flatscreen tv en een comfortabele douche (of bad). Gasten kunnen ook genieten van een gratis ontbijt en gratis wifi.

De kamers komen in drie formaten:

Twin: met twee bedden van 200 x 100 cm;
Double: met een dubbel bed van min. 200 x 160 cm;
Suite: plaats voor twee volwassenen en twee kinderen (jonger dan 16 jaar).

Als je wil investeren in een hotelkamer kan dat zowel aan de kust in ibis Styles hotel in Zeebrugge als in het ibis Styles hotel in Nieuwpoort of kunt u ook kiezen voor het ibis Styles Brussels Airport op 5 minuten van Brussels Airport. De combinatie van een sterke, internationale groep, een uitstekende dienstverlening en de focus op design en kwaliteit garanderen een heel hoge bezettingsgraad. Wat goed nieuws is voor jouw investering, zowel voor de verhuurwaarde van de hotelkamer als voor de latere meerwaarde. 

Lees ook andere artikels over Hotels