Tien om te zien

... om in het Mercure hotel in Blankenberge te investeren? We zetten ze met plezier even op een rijtje voor jou!

 

Een veilige belegging

 

1. Met een minimum rendement van vier procent in het eerste jaar, brengt deze belegging duidelijk meer rente op dan een spaarboekje of zelfs langetermijnsparen.

2. Je geniet direct van je rendement dankzij uitbetalingen per kwartaal.

3. De stijgende vraag naar toeristische én zakelijke overnachtingen in deze bruisende badstad garandeert een hoge bezettingsgraad voor je hotelkamer.

4. Je bent verzekerd van continue inkomsten, 365 dagen per jaar, jaar na jaar.

 

 

Een praktische oplossing

 

5. Het hotel wordt door Industrie Hotelière professioneel begeleid, als franchisenemer en exploitant bij wereldspeler Accor.

6. De hotelkamer wordt voor jou beheerd. Geen zorgen dus over leegstand, wanbetalers of administratieve rompslomp.

7. De internationale boekings- en marketingkanalen van Accor zorgen bovendien voor een maximale bezetting, wat een uitstekende zaak is voor je rendement.

 

 

Een unieke locatie

 

8. Blankenberge positioneert zich steeds meer als een bruisende en vooruitstrevende kuststad, boordevol activiteiten en events.

9. Het hotel ligt vlakbij de Zeedijk en op wandelafstand van het verkeersvrije winkelcentrum dat een waar shoppingparadijs is, met allerhande boetiekjes en leuke zaken voor elke smaak en elk budget.

10. Het hotel Mercure komt bovenop het dak van het nieuwe station van Blankenberge, ontworpen door de vermaarde architect Marc Corbiau. Het hotel zal beschikken over een gezellige loungebar en een zwembad bovenop het dak. Een extra aansporing voor hotelgasten die een unieke locatie zoeken en dus een bijkomende garantie op een hoge bezettingsgraad voor jou. Om nog niet te spreken over de meerwaarde bij een eventuele doorverkoop van jouw hotelkamer op deze spannende en originele plek!

Lees ook andere artikels over Hotels