Belgische Kust blijft trekpleister

Investeren in hotelkamer aan de Belgische Kust

Dat de Belgische Kust een steeds aantrekkelijkere plek wordt, vertelden we je eerder al. Dat de nieuwe strategie om het imago van de Kust op te poetsen, eindelijk zijn vruchten afwerpt, wordt ook duidelijk uit onderzoek.

 

Een recent onderzoek van Europ Assistance toont immers aan dat meer dan de helft van onze landgenoten in eigen land op vakantie gaat. En maar liefst 59 procent vindt een vakantie aan de Kust de perfecte mix van zee, zon, rust, samen met familie of vrienden.

 

Ook kapaza.be stelt vast dat de Belg steeds meer op zoek is naar vakantiebestemmingen vlakbij huis. De zoektermen tonen verder aan dat het vooral de badsteden zijn die hoog scoren.

 

Dit is de top 8 van meest gebruikte zoektermen en dus de populairste bestemmingen aan onze Belgische Kust:

 

 

Investeren in een hotelkamer in het ibis Styles hotel in Zeebrugge, het ibis Styles hotel in Nieuwpoort of het ibis Bugdet Airport in Oostende of het Mercure hotel bovenop het prestigieuze nieuwe treinstation in Blankenberge is dus een goed idee. Bovenstaande resultaten tonen immers dat je je weinig zorgen hoeft te maken over de bezettingsgraad van je hotelkamer en ook de doorverkoopwaarde zal ongetwijfeld positief uitvallen.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek dan snel alle voordelen van investeren in hotelkamers!

Lees ook andere artikels over Locaties